Over mij

Hallo!

Mijn naam is Angélique Tack (°1988 – Sint-Niklaas)!

Ik vind het geweldig dat mijn foto’s jouw interesse hebben gewekt.

Ik ben gepassioneerd bezig met het zoeken naar schoonheid in interieur, mode, beeldende kunst en fotografie.

Voor mezelf, maar ook voor anderen!

Van deze passies behoort mensen fotograferen tot één van mijn favoriete lievelingsbezigheden. Mijn betrachting is om een zo spontaan mogelijke foto te bekomen. Ik wacht gefocust op een reactie, een blik, een emotie, een uitdrukking,… Als ik hét plaatje heb dan word ik instant happy!

Ik ben een rustig en goedlachs persoon en kan me goed aanpassen aan omstandigheden. Dit maakt dat ik me graag en gemakkelijk inleef in de persoon of de context die ik wil fotograferen.

Ik kijk er naar uit met jou kennis te maken. Contacteer me via mijn contactpagina of via mail als je een vraag of opdracht voor me hebt!

Contacteer me